Rahapotti.com neuvoo miten voit ansaita rahaa netistä (pelaamalla pokeria)

Pokeria pelaamalla on mahdollista ansaita todellista rahaa netistä, eikä vain muutamia hiluja kerran puoleen vuoteen, eikä ennen kaikkea pokerin pelaaminen edellytä niin ankaraa puurtamista kuin monet muut ansaintakeinot. Maailmalla on läjä ihmisiä, jotka nettoavat pokerin peluulla tavanomaisen työläisen vuosipalkkaa suurempia summia… kuukaudessa. On melko helppoa päästä leivänsyrjään kiinni tälläkin tavalla. Se edellyttää kuitenkin opettelemista ja kokemuksen karttumista. Pokerin avulla voi ansaita mukavia rahasummia, eivätkä kaikki ansaintatavat ole sellaisia, jotka tarvitsevat isoja alkuinvestointeja. Monet uuden aallon pokeripelurit ansaitsevat kyhnyä pelaamalla montaa pöytää samanaikaisesti pienten panosten peliluolissa.

Pokerin pelaamisella ei voi kuin äärimmäisellä säkällä päästä yhdessä yössä miljonääriksi. Tähän harhaluuloon ei kannata itseään tuudittaa. Pokerin pelaamisella sen sijaan voi realistisemmin ajateltuna päästä sen verran roimiin summiin, että niiden ansiosta päivätyön voi onnekkaimmassa tapauksessa jättää pois päiväjärjestyksestä, tai ainakin tehdä vähemmän "oikeita" töitä kun taloudellinen tilanne on turvattu pokerilla.

Ensimmäinen vaihe pokerilla nettoamisessa on opetella pelin tavat ja säännöt. Toinen porras on miettiä miten paljon rahaa olisi keskimäärin hyvä tahkota, jotta pelaaminen on kannattavaa. Esimerkiksi jos pokerilla halutaan kääriä joitain tuhansia euroja kuukaudessa, sen saavuttaminen ei edellytä isoa alkuinvestointia. Pelaajan ei siis tarvitse pantata omaisuuttaa voidakseen investoida sen tähän lajiin. Kolmas vaihe pokerilla ansaitsemisessa on itse pelaaminen. Siinä on suositeltavaa hyödyntää multi-tablingia, eli useissa pöydissä pelaamista samanaikaisesti. Multi-tabling on suosittua erityisesti niiden pelaajien keskuudessa, jotka oikeasti ansaitsevat pokerilla rahaa. Alhaisten panosten pelaajat voivat odottaa nettoavansa yhdessä pöydässä X määrän rahaa, joten useammissa pöydissä pelaamisen voi odottaa nelinkertaistavan tahkotun hillomäärän. Esimerkiksi jos pelaaja odottaa nettoavansa yhdessä pöydässä kympin, hän voi päästä neljässä pöydässä pelaamalla neljäänkymmeneen euroon.

Pokerilla voi ansaita rahaa. Taitojen lisäksi siinä on osansa onnella ja itse pelaajien persoonallisuudella ja asenteella. Itsepäisyys on yksi avain onnettomuuteen. Itsepäiset pelaajat, jotka kieltäytyvät sisäistämästä hetkeä, jolloin kannattaa vetää rahat ulos pöydästä, ovat todennäköisimpiä rahansa menettäjiä. On myös huolestuttavaa mikäli pelaaja asettaa tiukat kriteerit miten paljon rahaa hänen "tulee" kääriä tänään, jotta hän voi esimerkiksi ostaa huomenna uuden kännykän. Pelaaja ei voi itse taikoa sellaisia korttikäsiä kuin hän haluaa. On ymmärrettävä lopettaa silloin kun on voitolla. On hyvä myös säilyttää huoleton asenne pelaamiseen, sillä stressi ja suoranainen kyrsiinytyminen aiheuttaa helposti virheitä pelissä. Itsehillintä ja huolettomuus ovat valtteja tässä rahapelissä.

Yhteenvetona mainittakoon, että kokemus on opettajana parhain monessa asiassa, niin myös pokerin pelaamisessa. Vaikka lukemalla ja katsomalla voi oppia, on parhain tapa itse omakätisesti kokea peli. On syytä oppia virheistä ja hyödyntää muiden tekemät virheet omaksi eduksi.

Takaisin etusivulle

© 2011–2024 Rahapotti.com